Kategorier
Okategoriserade

Windows 11 – är det värt att uppgradera?

Att byta operativsystem är något som många drar sig för. Man har vant sig vid det man har – och man vill ogärna börja om med att lära sig helt nya saker. Det tar tid att lära sig och det kostar då också pengar, i synnerhet om det handlar om ett system man använder på arbetsplatsen.

Köp Windows 11 key är att alltså enkelt att säga – men det handlar också om att få kommer att hörsamma den uppmaningen. Därför tänkte vi istället presentera några av de fördelar som kommer med just Windows 11 och genom dessa förhoppningsvis få dig att ta steget, köpa operativsystemet – eller uppgradera Windows 10 – och börja vänja dig vid ett nytt operativsystem. Enligt följande:

  • Snyggare layout och design. Windows 11 kommer med en väldigt snygg, tilltalande och användarvänlig design. Det har blivit lite mjukare i kanterna och detta har också skapat en lite lugnare framtoning. Många som använder Windows 11 poängterar faktiskt just den detaljen: layout och design tenderar att skapa mindre stress.
  • Ökad prestanda. Windows 11 har en klar fördel i att prestandan kommit att bli betydligt bättre. Uppstarten är exempelvis extremt snabb – något som skapar mindre frustration och effektivare arbete.
  • Säkerhet. Som med alla produkter från Windows så finns det ett extremt stort säkerhetstänk. Alla potentiella hot avvärjs effektivt – och allt ditt arbete skyddas. Du kan arbeta i trygghet.
  • Multitasking. Windows 11 har en design som möjliggör att du har många fönster öppna samtidigt och att du enkelt kan multitaska och skapa en effektiv arbetsgång genom detta. Funktioner som Snap Layouts och Snap Groups gör detta än mer tydligt.
  • Stöd för spel. Är du en gamer så är Windows 11 definitivt ett bra operativsystem för dig. Du får tillgång till avancerade grafik- och prestandafunktioner via exempelvis DirectX 12 Ultimate.